Dienoraščio archyvas

2015-01-14

Kai norisi "užsinulint" arba kai augini naują gėlės žiedą :)

 Ar esate apturėję tokį jausmą, kai su nauja metų pradžia norisi "išsigryninti", užsibrėžti naujus tikslus, palikti spyglius praeityje ir viską pradėt nuo pradžių?
Matyt esu tas žmogus, kuris kaip sugertukas viską nešiojasi savyje. Ir persipildęs kažkada ištyžta, išbėga...
Kai norisi eiti pirmyn privalai save "susirinkti". Privalai, nes turi nuostabią šeimą.... visada ir visur palaikantį vyrą...visur ir visada savo žingeidžias nosytes bekišančių pabiručių kruvelę... nuostabių nuostabiausių artimų žmogelių kupetą...turi ir veiklą, kuri yra ketvirtas mano kūdikis.. :)


Praeiti metai buvo labai įvairūs. Leliuko gimimas ir aplink šimtą fotografavimų. Daug smagių, mylinčių šeimynų, porų.. Ką tik atėjusių į šį pasaulį angelėlių ir ūgtelėjusių aktyvuolių :) Ačiū Jums labai, kad mano gyvenimo lapą pildėme kartu!
Gyvenimas lyg rožės krūmelis. Laistai, glostinėji, prižiūri. Ir jis tau dovanoja nuostabų žiedelį... Vėl glostai, myluoji - žiūrėk ir kitą žiedelį jau ruošia. Prarasi budrumą - įsidursi spygliu. Šio dūrio pamokytas  būsi atsargesnis. Bet kurį tik laiką... Užsupuotas žiedlapių grožio gali ir vėl įsidurti. Bet tai - nuostabiausias dalykas - MŪSŲ GYVENIMAS! Su pumpurais, žiedais ir spygliais. 


Auginu naują pumpurą.Gal tai bus paskutinis įrašas šiame mano blog'e.Ir neilgai trukus pakviesiu Jus į naujus internetinius namus. Kur tęsime mūsų gyvenimo akimirkų istorijas ir kursime naujas.

Ačiū :)
                                                               Jūratė
                                                                xoxo




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą